branding shoot

Deze shoot is voor ondernemers en bedrijven. Tijdens deze branding shoot leg ik jou en je bedrijf op een sprekende manier vast. Samen zorgen we ervoor dat je uitstraalt waar je voor staat. Ik help je jezelf te onderscheiden van de rest en je merk op te bouwen. 

Deze foto’s zijn ontzettend waardevol voor je bedrijf. Je kunt je branding foto’s namelijk eindeloos inzetten op je website en social media om je merk te versterken. Natuurlijk is een brandingsshoot essentieel wanneer je net begint met ondernemen, maar het is ook belangrijk om af en toe je content op te frissen met nieuwe relevante foto’s en/of video. 

Ik vind het belangrijk dat jij op je gemak bent tijdens de shoot. Daarom maken we van tevoren een gezamenlijk Pinterestbord zodat ik weet wat voor setting en poses je mooi en passend vindt. Je kunt poses van tevoren eventueel al oefenen. Op basis van ons gezamenlijke Pinterestbord gaan we tijdens de opnamedag aan de slag.

Werkwijze

1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de shoot in.

Na een aanbetaling van € 200 staat je datum vast. 

2

We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan ter inspiratie voor de shoot. Hier kun je al je ideëen in kwijt en zullen we van tevoren nog even over terugkoppelen. 

3

Shootday! We maken er een leuke en relaxte shoot van.

4

Ik stuur je een online gallery met je foto’s, hierin kun je zelf kiezen welke foto’s je het mooist vindt. 

 

5

Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de nabewerking. Ik pas de kleuren en het licht aan en zorg ervoor dat tijdelijke oneffenheden mooi zijn weggewerkt.

Binnen 14 dagen lever ik de definitieve foto’s bij je op.

Basic
490,-

(Ex. BTW)

Classic
690,-

(Ex. BTW)

Premium
990,-

(Ex. BTW)

* Alle bedragen zijn exclusief BTW en zonder reiskosten á €0,35 cent per kilometer vanaf Dordrecht