Newborn Shoot

Een kostbare herinnering van deze bijzondere periode die ontzettend snel gaat. Je baby’tje is maar zo kort zó klein. Ik leg het graag voor jullie vast op een mooie en natuurlijke manier, bij jullie thuis.

Je zult vast zelf al veel foto’s maken met je telefoon van je kindje. Maar het is natuurlijk veel leuker als je er zelf ook op staat. Professionele foto’s van hoge kwaliteit zijn kostbaar om te hebben. Je kunt ze dan bijvoorbeeld ook haarscherp laten afdrukken voor thuis aan de muur, of misschien wil je ze gewoon trots kunnen delen met je familie, vrienden of op je Instagram.

De shoot doen we fijn in jullie vertrouwde omgeving, bij je thuis. We nemen rustig de tijd en maken mooie foto’s waar jullie je goed bij voelen. Van tevoren maken we een gezamenlijk Pinterest bord zodat ik vóór de dag van de shoot kan zien wat jullie ongeveer in gedachten hebben.

Ik vind het belangrijk dat jullie op jullie gemak zijn. Mijn achtergrond in de opleiding Pedagogiek en een stukje psychologie helpt daar altijd wel een beetje bij, heb ik het idee! (Wel fijn dat het toch nog ergens van pas komt ;-)) Je hoeft zo weinig of zo veel te poseren als je maar wilt – beelden waarin jullie je dagelijkse leven leiden zijn vaak nog het mooist. Wees dus ook niet onzeker over hoe je ‘moet poseren’, dat gaat echt helemaal vanzelf.

Na jullie shoot hebben jullie een mooie kostbare herinnering voor later, prachtige foto’s van jullie gezinnetje om te delen met familie en vrienden, een relaxte middag zonder tijdsdruk én vooral het geluksgevoel van het vastleggen van een periode die nooit meer terugkomt. 

Werkwijze

1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de shoot in.

2

We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan ter inspiratie voor de shoot. Hier kun je al je ideëen in kwijt en zullen we van tevoren nog even over terugkoppelen. 

3

Shootday! We maken er een leuke en relaxte shoot van.

4

Ik stuur je een online gallery met je foto’s, hierin kun je zelf kiezen welke foto’s je het mooist vindt. 

Zie je meer foto’s dan in je pakket zitten? Geen probleem, het is mogelijk om achteraf extra foto’s af te nemen.

5

Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de nabewerking. Ik pas de kleuren en het licht aan en zorg ervoor dat tijdelijke oneffenheden mooi zijn weggewerkt.

Binnen 14 dagen lever ik de definitieve foto’s bij je op.

Tarieven

Newborn shoot
€490

+ video optie
€210

* Alle bedragen zijn inclusief BTW en zonder reiskosten á €0,30 cent per kilometer vanaf Dordrecht

Ben je zwanger? We kunnen ook eerst een mooie zwangerschapsshoot doen van deze bijzondere periode. Neem een kijkje op deze pagina.

FAQ

Via mijn contactformulier, hier.

De reden dat ik heb besloten om minstens 2 tot 3 uur in te plannen voor jullie shoot is omdat ik heb gemerkt dat je een newborn shoot niet kunt overhaasten. Je baby’tje heeft misschien niet helemaal zijn/haar dag of jullie hebben zelf af en toe even een momentje nodig. Het is vaak natuurlijk al best een indrukwekkende periode. Als we allemaal ongehaast en op ons gemak zijn kunnen we de mooiste foto’s maken. Als jullie het na 2 uur genoeg vinden of wanneer ik denk dat we alles er mooi op hebben staan, dan is dat ook helemaal prima. 

Alleen in overleg. Ik vind het natuurlijk wel super leuk als ik iets mag delen, want ik ben trots op mijn werk 🙂 Maar als jullie je er niet prettig bij voelen, doe ik het uiteraard niet.

Ik zou je aanraden om de newborn shoot te doen wanneer je baby 2 tot 3 weken oud is. Het is dus handig om de shoot enige tijd van tevoren te boeken.