Event fotografie

Organiseer je een evenement en wil je deze sprekend laten vastleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dit is een van mijn grote passies, mijn specialiteit waar ik mijn hart in stop. Ik weerspiegel via mijn foto’s de verschillende mensen, de sfeer en de verschillende (sub)culturen die samenkomen op een evenement. Ik focus me op de spontane ongeposeerde momenten. Op deze manier creëer ik een krachtige fotoserie.

Goede foto’s van je evenement zijn ontzettend waardevol. Foto’s laten zien wie jullie zijn als bedrijf of organisatie, waar jullie voor staan en wat mensen van jullie kunnen verwachten. Het versterkt het imago dat jullie willen neerzetten. Doordat je de foto’s kunt inzetten op social media, website en in persberichten heeft iedereen het juiste beeld van je evenement – zonder er zelf geweest te zijn. En de volgende keer willen ze erbij zijn.

Dus organiseer je een evenement als onderneming, bedrijf, evenementenbureau of als stadsmarketeer? Ik leg het graag voor je vast.

Werkwijze

1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de shoot in.

Na een aanbetaling van €200 staat je datum en tijd definitief gereserveerd. 

2

We hebben een paar dagen van tevoren nog even contact over de dag zelf.

Zijn er specifieke dingen die je graag terug wilt zien? Moet ik me focussen op bepaalde gebeurtenissen of belangrijke personen?

Op die manier kan ik een leidraad maken voor de dag van het evenement.

3

Shootday!

 

4

Binnen 7 dagen lever ik alle foto’s op via een privé galerij & WeTransfer.

Eventfotografie
590,-

(Ex. BTW)

Extra

  • Extra uren fotograferen +150,- per uur
  • Snel service binnen 48 uur na event  +100,- 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW en zonder reiskosten á €0,35 cent per kilometer vanaf Dordrecht