Newborn shoot

Tijdens een newborn shoot leg ik de kleine, mooie en lieve momenten vast tussen jou en je baby in jullie huis. Waarschijnlijk maak je al veel foto’s met je telefoon maar professionele foto’s van hoge kwaliteit waarop jij en je gezin samen te zien zijn – zijn een prachtige manier om jullie liefde en groei als gezin vast te leggen. 

Met deze newborn shoot heb je een kostbare herinnering die je kunt koesteren voor altijd. De foto’s gaan een leven lang mee en van generatie op generatie. 

Tijdens de fotosessie nemen we rustig de tijd om mooie foto’s te maken waarbij je je op je gemak voelt. Voorafgaand aan de shoot maken we samen een moodboard zodat dat we je wensen voor de foto’s kunnen bespreken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het poseren – we focussen ons juist op het vastleggen van de kleine, dagelijkse en natuurlijke momenten. Je mag zo weinig of zo veel poseren als je maar wilt en ik help je daarbij.

 

Werkwijze

1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de shoot in.

Na de aanbetaling van €200 staat je datum vast. Yes!

2

We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan ter inspiratie voor de shoot. Hier kun je al je ideëen in kwijt en zullen we van tevoren nog even over terugkoppelen. 

3

Shootday! We maken er een leuke en relaxte shoot van.

4

Ik stuur je een online gallery met je foto’s, hierin kun je zelf kiezen welke foto’s je het mooist vindt. 

5

Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de nabewerking. Ik pas de kleuren en het licht aan en zorg ervoor dat tijdelijke oneffenheden mooi zijn weggewerkt.

Binnen 14 dagen lever ik de definitieve foto’s bij je op.

Newborn shoot
790,-

(Incl. BTW)

* Dit bedrag is zonder reiskosten á €0,35 cent per kilometer vanaf Dordrecht