Personal shoot

Een leuke fotoshoot van jezelf voor een speciale gelegenheid zoals je verjaardag, CV, LinkedIn, social media, dating-app of gewoon omdat het kan – verwen jezelf met mooie foto’s van jezelf met mijn persoonlijke shoots.

Een persoonlijke shoot is voor iedereen die écht eens mooie foto’s van zichzelf wilt laten maken in een ontspannen sfeer. Dit kunnen professionele foto’s zijn voor je CV of LinkedIn, spontane foto’s voor je Instagram of online dating-app, of we kunnen creatiever zijn en out of the box denken. We kunnen bijvoorbeeld een unieke locatie uitkiezen voor de shoot. Zo ben ik een keer met een vriendin naar de kermis en hebben we hele toffe portretfoto’s gemaakt.

Als je een cool idee hebt, tell me! Ik vind heel veel leuk. Je hoeft geen model te zijn voor een persoonlijke shoot. Samen maken we vooraf een Pinterest-bord waar je inspiratie kunt opdoen voor de stijl en poses. Ik zal je op een ontspannen manier door de shoot heen leiden zodat je op je gemak bent. Het is vooral iets heel erg leuks om te doen! 

Het eindresultaat zijn mooie, hoogwaardige foto’s van jezelf waar je trots op kunt zijn. Iedereen is uniek, ook jij. Hoe bijzonder is het om dat een keer vast te leggen in een mooie fotoshoot?

Werkwijze

1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de shoot in.

Na een aanbetaling van €200 staat je datum vast. Yes!

2

We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan ter inspiratie voor de shoot. Hier kun je al je ideëen in kwijt en zullen we van tevoren nog even over terugkoppelen. 

3

Shootday! We maken er een leuke en relaxte shoot van.

4

Ik stuur je een online gallery met je foto’s, hierin kun je zelf kiezen welke foto’s je het mooist vindt. 

Zie je meer foto’s dan dat er in je pakket zitten? Geen probleem, het is mogelijk om achteraf extra foto’s af te nemen.

5

Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de nabewerking. Ik pas de kleuren en het licht aan en zorg ervoor dat tijdelijke oneffenheden mooi zijn weggewerkt 😉

Binnen 7 dagen lever ik de definitieve foto’s bij je op.

Personal Shoots

Basic
340,-

(Incl. BTW)

Classic
440,-

(Incl. BTW)

Premium
840,-

 

(Incl. BTW)

* Alle bedragen zijn inclusief BTW en zonder reiskosten á €0,35 cent per kilometer vanaf Dordrecht

Ben je ondernemer en wil je professionele foto’s voor je bedrijf? Kijk dan op deze pagina.