Werkwijze

Mijn werkwijze bestaat uit de volgende 7 stappen

Chatten ovale tekstballonnen Gratis Icoon

Kennismakingsgesprek 

Super leuk dat je interesse hebt in een eventuele samenwerking! Om allebei onze tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken, kunnen we eerst even bellen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Lekker snel, en weten we gelijk of we daadwerkelijk iets aan elkaar hebben. Is het nog steeds niet helemaal duidelijk? Laten we dan eens een kopje koffie drinken 🙂

Dicht envelop Gratis Icoon
Voorstel per mail

Als we na het kennismakingsgesprek beiden overtuigd zijn dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, mail ik je mijn ideeën op basis van dit gesprek. Hierin vertel ik je wat mij leuk lijkt om voor je bedrijf te kunnen doen en de kosten die hieraan verbonden zijn: zo weet je precies waar je aan toe bent.

Sociaal engagement Gratis Icoon

Samenkomen


Sounds good? Leuk! Laten we dan samenkomen om alles in detail te bespreken. We kunnen gaan brainstormen, plannen en maken uiteindelijk vaste afspraken waar we mee aan de slag gaan.

Videocamera Gratis Icoon

Aan de slag

Ready, set, GO! Ik ga voor je aan de slag met het filmen en editen. Ondertussen houden we natuurlijk nauw contact over de voortgang. Ik stuur de video altijd naar je toe zodat je hem kunt bekijken voor de publicatie.

Controleren Gratis Icoon

Altijd een correctiemoment

Zeker weten of de video helemaal naar jouw zin is? Als ik de video heb gemonteerd is er altijd een kosteloos correctiemoment inbegrepen. Je zult dus niet voor verrassingen komen te staan. Zo weet je zeker dat je tevreden bent met de video.

Youtube symbool Gratis Icoon

Online!


Het moment is daar… De video gaat online. Spannend!


Stats Gratis Icoon

Evaluatie

Na de online publicatie evalueren we samen of we hebben bereikt wat we voor ogen hadden. Dit is belangrijk om mee te nemen in de aanpak voor de volgende vlogs.