Zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot is een prachtige manier om jezelf te vieren. Heb je groeiende buik lief en leg de schoonheid van je zwangerschap vast.

Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven, ik leg deze graag op een laagdrempelige en natuurlijke manier voor je vast. Dit kan in je vertrouwde omgeving bij je thuis maar we kunnen er ook op uit gaan en een andere mooie locatie zoeken. Ik sta altijd open voor leuke creatieve ideeën.

Of je de foto’s nu wilt laten afdrukken, ze wilt delen op sociale media of gewoon wilt hebben om op terug te kijken, het is een kostbare herinnering waar je voor altijd op kunt terugkijken.

Voordat de shoot plaatsvindt maken we gezamenlijk een online moodboard aan zodat ik weet wat je mooi vindt. Dit zorgt ervoor dat we tijdens de opnamedag relaxed aan de slag kunnen en dat je volledig op je gemak bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over poseren – ik zal je hierbij op een ontspannen manier begeleiden. Je mag zo weinig of zo veel poseren als je wilt. 

Na de shoot heb je deze kostbare herinneringen om voor altijd te kunnen koesteren – een leven lang, generatie op generatie.

Werkwijze

1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de shoot in.

Na een aanbetaling van €200 staat je datum definitief gereserveerd. Yes!

2

We maken een gezamenlijk Pinterest bord aan ter inspiratie voor de shoot. Hier kun je al je ideëen in kwijt en zullen we van tevoren nog even over terugkoppelen. 

3

Shootday! We maken er een leuke en relaxte shoot van.

4

Ik stuur je een online gallery met je foto’s, hierin kun je zelf kiezen welke foto’s je het mooist vindt. 

5

Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de nabewerking. Ik pas de kleuren en het licht aan en zorg ervoor dat tijdelijke oneffenheden mooi zijn weggewerkt.

Binnen 14 dagen lever ik de definitieve foto’s bij je op.

Pakketten

Basic
490,-

(Incl.  BTW)

True memories
690,-

(Incl.  BTW)

* Alle bedragen zijn inclusief BTW en zonder reiskosten á €0,35 cent per kilometer vanaf Dordrecht

Misschien ben je ook geïnteresseerd in een newborn shoot.