Video

CLO_1185

Video voor bedrijven en ondernemers

Video’s die ik maak voor bedrijven en ondernemers zijn bedrijfsvideo’s voor zowel intern- als extern, online cursussen, een kijkje achter de schermen, wervingsvideo’s, aftermovies of bijvoorbeeld promotievideo’s. Natuurlijk sta ik altijd open voor leuke nieuwe ideeën, maar zo weet je ongeveer waar ik mij normaal gesproken mee bezig houd.

Zoals deze promotievideo voor de binnenstad van Dordrecht

Video afspelen

De diensten die ik aanbied

Gehele Videoproductie

Onder de gehele videoproductie valt alles wat bij het maken van een video komt kijken. Om je een zo passend mogelijke aanpak aan te kunnen bieden, werk ik hier met verschillende pakketten.

Montage

Heb je zelf al veel leuke video content verzameld en zoek je iemand die dit voor je in elkaar kan zetten? Ik doe het graag voor je! Dit gaat aan de hand van mijn uurprijs en bedraagt 57 euro per uur ex. btw. De exacte totale prijs is dus afhankelijk van hoeveel materiaal je aanlevert en van wat je van de montage verwacht. Met deze informatie kan ik je een goede indicatie geven van de totale kosten.

Wat je hier voor terug krijgt?
- Montage in Final Cut Pro X
- Vertrouwelijke omgang met jouw videobestanden
- Auteursrechten vrije muziek
- Ondertiteling
- Zo veel creatieve input je maar wilt
- Thumbnails op maat

Klanten waar ik mee heb gewerkt

Mijn opdrachtgevers zeggen...

"Vera Britt is een topper om mee te werken. Ze is het gezicht van ons RTL 4 programma De Beste van Nederland. Ze is hier niet alleen in te zien als zakelijke vlogger, maar ook als presentatrice. Vera Britt is een frisse verschijning voor de (vlog)camera en opdrachtgevers zijn dol op haar. Regelmatig krijgen we het verzoek of Vera Britt nóg een keer langs kan komen, gezien de eerste vlog zo goed bevallen is. Ik hoop nog lang met Vera Britt te kunnen werken."
Mike van Doorn
Stay in Touch Media
"Vera Britt heeft een geweldige vlog gemaakt van ons feest Everybody Famous. Ze doet dit op een enthousiaste en sympathieke manier en zet in een paar minuten een goed beeld neer van de avond. Alles gaat in goed overleg en op een professionele manier. Wat ons betreft op naar de volgende samenwerking!"
Walter Kien
Ronde Tafel Dordrecht